عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 30 مرداد 1397
بازدید : 186
نویسنده : sibesalamati
درمان جوشهای زمان پریودی, دلیل جوش زدن قبل از قاعدگی, علل جوش زدن قبل از پریود شدن  اغلب هرماه با رسیدن زمان قاعدگی، ممکن است صورت جوش بزند و یا جوش‌ها بدتر شوند

علت جوش زدن نزدیک قاعدگی

جوش معمولا برجستگی های زرد یا قرمز رنگ است که روی پوست یا به صورت زیر پوستی دیده می شود و گاهی اوقات جوش های قرمز قبل از پریود ایجاد می شود. در این مطلب درباره علت جوش زدن قبل از قاعدگی می پردازیم.

عامل بروز جوش ها ممکن است به دلیل عفونت های ساده تا بیماری های پیچیده ایمنی باشد. ممکن است ظاهر جوش ها کاملا به هم مشابه باشند اما در واقع باید گفت که انواع جوش و آکنه با هم متفاوت بوده و برای درمان جوش پریودی بهتر است با یک متخصص پوست مشورت کنید.

برخی از علل بروز جوش در دوران پریودی عبارتند از:

عفونت شایع ترین علت جوش است. واکنش های آلرژیک، واکنش های دارویی و شرایط پیچیده ایمنی هم ممکن است باعث  بروز جوش شود. این جوش ها ممکن است به صورت گذرا و از زمانی به زمان  دیگر قابل بازگشت باشد. برخی از جوش ها ممکن است بر اثر مصرف مواد غذایی خاص  و یا مواد آلرژی زا ایجاد شود.

بعضی از جوش ها به صورت فصلی بوده و مجددا ظاهر می شوند. برخی جوش های عفونی در دوران پریودی ایجاد شده و باعث آسیب پوستی می شود. ممکن است در دوران پریود، جوش ها بیشتر شده و رشد و تکثیر کنند. آنها بسیار عروقی هستند و ممکن است خونریزی کنند. این خونریزی در داخل یک لایه نازک قرار گرفته و به شکل جوش در می آید. در این دوران، جوش ها ممکن است پارگی داشته باشد.

متخصص پوست می تواند این جوش ها را تشخیص داده و با معاینه مناسب، روش درمان را ارائه دهد. معمولا برای حذف جوش ها، می توان از درمان خانگی استفاده کرده و یا آن ها را با لیزر سوزاند.

جوش های قرمز قبل از پریود

برخی از زنان قبل از پریودی و با نزدیک شدن به این دوره جوش های قرمز پوستی دارند. دلیل بروز این جوش ها، این است که معمولا پیش از شروع دوران پریودی، هورمون های استروژن و پروژسترون کم می شوند.

دوران پریودی از طریق غده هیپوتالاموس کنترل و تنظیم می شود. زمانی که این غده فعالیت می کند، غده هیپوفیز در مغز هورمونی را برای تولید استروژن تحریک می کند. غده هیپوتالاموس ممکن است بر اثر عواملی مانند تغییرات آب و هوایی، استرس و کاهش وزن، باعث بروز اختلالات دوران قاعدگی شود. به این ترتیب باید گفت که معمولا چند روز قبل از پریودی، سطح هورمون پروژسترون کاهش پیدا کرده و بروز جوش در صورت و بدن عادی است.
علت بروز جوش های قرمز قبل از پریودی معمولا به دلیل کاهش هورمون ها و گاهی هم دلایل ژنتیکی است که برخی از زنان نسبت به این تغییرات واکنش نشان می دهند.

دلیل جوش زدن قبل از قاعدگی,علت جوش زدن قبل از قاعدگی,علل جوش زدن قبل از پریود شدنبرای بیشتر خانم‌ها جوش‌ها یک هفته تا ده روز قبل از قاعدگی شروع می‌شوند


علت پریود نشدن و جوش صورت

گاهی اوقات با تاخیر زمان پریودی جوش هایی روی پوست بدن و صورت ظاهر می شود. علت بروز این جوش ها در واقع عقب افتادن دوران پریودی است که معمولا به دلیل نوسانات هورمونی است. همراه با تغییرات هورمونی، این جوش ها ظاهر می شوند.

جوش پریود در بارداری

برخی از زنان در دوران بارداری دچار جوش هایی می شوند که کاملا مانند جوش های پریودی است. این جوش ها عمدتا به دلیل افزایش سطح هورمون ها در اوایل بارداری است. در حقیقت می توان گفت که افزایش هورمون ها می تواند باعث تجمع چربی در سطح پوست و بروز آکنه شود. البته ممکن است این جوش ها تا اواخر بارداری روی سطح پوست باقی بماند.

در برخی از موارد، استفاده از داروها در دوران بارداری می تواند سبب بروز جوش و آکنه شود. بهتر است تمام انواع جوش ها در دوران بارداری به سرعت درمان شود.

به طور کلی ممکن است جوش در دوران بارداری سبب تحریک بیشتر و همچنین ایجاد ظاهری ناخوشایند شود. بر طبق تحقیقات می توان گفت که برای درمان این نوع جوش ها در دوران بارداری می توان از داروهای موضعی استفاده کرد. توصیه می شود برای درمان جوش های پریودی در دوران بارداری حتما با پزشک متخصص مشورت شود. برخی از داروها ممکن است برای سلامت جنین خطرناک بوده و مشکلاتی برای مادر و جنین به همراه داشته باشد.

چه کار کنیم قبل از پریودی جوش نزنیم

برای خلاص شدن از  جوش های پریودی می توانید پیش از آغاز دوران پریودی، از بروز آن ها جلوگیری کنید. با مراجعه به پزشک متخصص پوست می توانید از داروهای خوراکی  و یا پماد های مخصوص استفاده کنید. برخی از این داروها شامل رتینوئید ها و اسید سالیسیلیک است.
برخی از انواع پماد ها هم برای درمان موضعی جوش ها موثر است. همچنین با یک رژیم غذایی مناسب می توانید از بروز این جوش ها قبل از پریودی جلوگیری کنید.

درمان جوش های زمان پریودی

در صورتی که در دوران پریودی دچار جوش می شوید می توانید در درمان آن اقدامات لازم را انجام دهید. شما می توانید با مراجعه به متخصص پوست این جوش ها را برطرف کنید.

در این گونه موارد، معمولا قبل از دوران قاعدگی داروی آنتی بیوتیک  مانند  تتراسایکلین تجویز می شود. شما می توانید 5 روز پیش از دوران قاعدگی از این انتی بیوتیک مصرف کرده و بهتر است با آب فراوان آن را مصرف کنید.

البته نوع آنتی بیوتیک را پزشک متخصص تعیین کرده و باید از مصرف هر نوع انتی بیوتیک خودداری کنید تا مشکل خاصی ایجاد نشود. در درجه اول بهتر است از درمان های خانگی برای درمان جوش های پریودی استفاده کنید زیرا دارای عوارض کمتری هستند و نتیجه مطلوبی دارند.

منبع: نبض ما


تاریخ : سه شنبه 30 مرداد 1397
بازدید : 228
نویسنده : sibesalamati
علت زود انزالی در مردان مجرد و درمان بدون دارو

زود انزالی در مردان یک مسئله نگران کننده است که قابل درمان می باشد‎

زود انزالی در مردان یک مسئله نگران کننده است که خوشبختانه قابل درمان می باشد، در ابن مطلب به مهم ترین علل زود انزالی و روش هایی برای درمان آن اشاره می شود.

زودانزالی و هر آنچه باید بدانید

زودانزالی نوعی مشکل جنسی در بین مردان است. در شرایط ابتلا به زود انزالی فرد زودتر از آنچه خودش یا شریک جنسی وی تمایل داشته باشند، انزال انجام می شود.

نشانه های زود انزالی

مهم ترین نشانه زود انزالی ناتوانی فرد برای به تاخیر انداختن انزال است که بعد از دخول رخ می دهد. به هرحال مشکل زود انزالی در هر شرایطی حتی در زمان خود ارضایی ممکن است رخ دهد.

زودانزالی به دو نوع تقسیم می شود: 

زود انزالی اولیه : در این نوع زود انزالی در تمام مواقع با شروع اولین برخورد جنسی اتفاق می افتد.

زود انزالی ثانویه : در این حالت فرد بدون اینکه در روابط جنسی پیشین خود دچار مشکل باشد، بعد از مدتی دچار زود انزالی می شود.

بسیاری از مردان تصور می کنند که دچار زودانزالی هستند، اما در حقیقت ممکن است این افراد به طور طبیعی زودتر از دیگران انزال داشته باشند.

دلایل زود انزالی

علت دقیق زودانزالی مشخص نیست. زمانی تصور می شود این مشکل تنها منشا روانی دارد، اما امروزه پزشکان می دانند تعاملات پیچیده و عوامل روحی و بیولوژیک منجر به بروز زود انزالی می شوند.

علل روانی زودانزالی 

عوامل روحی و روانی که منجر به بروز زودانزالی می شوند، عبارتند از:

•    تجربیات جنسی در سنین پایین

•    سو استفاده جنسی

•    حس خوب نداشتن نسبت به بدن و اندام

•    افسردگی

•    نگرانی نسبت به زود انزالی

علت زود انزالی در مردان مجرد و درمان بدون دارو

در برخی موارد انزال زودرس با انجام برخی اقدامات ساده درمان می شود‎

دیگر عواملی که منجر به بروز زود انزالی می شوند، عبارتند از: 

اختلال نعوظ : مردانی که در زمان برقراری رابطه جنسی نسبت به رسیدن به نعوظ و حفظ آن مضطرب هستند، دچار نوعی عجله برای انزال می شوند.

اضطراب : بسیاری از مردانی که دچار مشکل زود انزالی هستند، افراد مضطربی هستند، به ویژه نسبت به عملکرد جنسی خود یا سایر مشکلات مربوط به آن.

وجود مشکل در رابطه : اگر بین زوجین مشکلی در برقراری رابطه وجود داشته باشد، مرد بیشتر در معرض زودانزالی قرار می گیرد.

علل بیولوژیک زودانزالی

برخی عوامل بیولوژیک نیز ممکن است به زود انزالی منجر شوند، این عوامل عبارتند از:

سطوح غیر طبیعی هورمون ها

سطوح غیر طبیعی مواد شیمیایی در مغز با نام انتقال دهنده هاب عصبی

عفونت یا التهاب پروستات یا مجاری ادرار

عوامل ارثی و ژنتیکی

عوامل تشدید کننده زودانزالی

عوامل مختلفی خطر ابتلا به اختلال زود انزالی را تشدید می کنند، از جمله: 

اختلال نعوظ. اگر به طور مداوم یا هر از گاهی دچار مشکل نعوظ باشید، بیشتر در معرض ابتلا به زود انزالی خواهید بود. نگرانی نسبت به از دست دادن نعوظ ممکن است منجر شود به طور آگاهانه یا ناآگاهانه در برقراری رابطه جنسی و اتمام آن عجله داشته باشید.

استرس. وجود استرس و فشار روحی در هر زمینه ای نقش مهمی در بروز زود انزالی دارد و تمرکز فرد را در زمان برقراری رابطه جنسی کاهش می دهد.

پیامدهای زود انزالی

زود انزالی منجر به بروز مشکلاتی در زندگی شخصی فرد می شود، از جمله:

اضطراب و بروز مشکل در رابطه. یکی از مهم ترین پیامدهای زود انزالی بروز مشکل در روابط فردی است.

مشکلات باروری. زود انزالی گاهی منجر به بروز مشکلات باروری در زوجینی می شود که قصد بچه دار شدن دارند. در این شرایط این اختلال باعث می شود انزال در واژن اتفاق نیفتد.

درمان زودانزالی

گزینه های درمانی رایج برای زود انزالی عبارتند از: تکنیک های رفتاری، بی حسی موضعی، مصرف دارو و مشاوره. اگر مبتلا به اختلال زود انزالی هستید، به یاد داشته باشید که پیدا کردن روش درمانی مناسب برای شما ممکن است کمی طول بکشد. گاهی نیز ترکیبی از چند روش درمانی موثر خواهد بود. به عنوان مثال ترکیب رفتار درمانی و مصرف دارو معمولا موثرترین روش درمانی خواهد بود.

تکنیک های رفتاری

در برخی موارد انزال زودرس با انجام برخی اقدامات ساده درمان می شود، از جمله خودارضایی یک یا دو ساعت قبل از برقراری رابطه جنسی، به این ترتیب فرد می تواند انزال را به تعویق بیندازد. گاهی نیز پزشک توصیه می کند تا مدتی از برقراری رابطه جنسی اجتناب کنید تا فشار از روی روابط جنسی برداشته شود.

تمرین های کگل یا تمرینات عضلات کف لگن

ضعیف بودن عضلات کف لگنممکن است بر روی انزال فرد تاثیر بگذارد. تمرین های کگل به تقویت این عضلات کمک می کند.

برای انجام این تمرین ها باید عضلاتی که مانع دفع ادرار می شوند را پیدا کرده و آنها را منقبض کنید. برای این کار در حین دفع ادرار، جلوی دفع آن را بگیرید. این عضلات که مانع دفع می شوند، همان عضلاتی هستند که باید تقویت شوند.

در زمان انجام تمرین های کگل، عضلات را به مدت 3 ثانیه منقبض کرده و سپس به مدت 3 ثانیه آنها را شل کنید. این کار را تا چند دقیقه پشت سر هم انجام دهید. برای به دست آوردن نتیجه مطلوب، لازم است روی منقبض کردن عضلات کف لگن تمرکز کنید و از منقبض کردن عضلات ران ها، باسن و یا شکم اجتناب کنید. نفس خود را حبس نکنید و بهتر است در زمان انجام تمرین به راحتی نفس بکشید.

منبع: سیمرغ


به وب سایت من خوش امدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)





RSS

Powered By
loxblog.Com